Nr 881 Road van Chongqing Zhong, Licang-District, Qingdao China
Thuis

Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Van goede kwaliteit 3D Wimperuitbreidingen voor verkoop
Houd van hun zwepen ik meer orderin zal zijn. Ontving mijn zwepen in de post in vijf dagen. Hun product is verbazend, gebruik ik .15 op meerderheid van cliënten. Met deze blik gebruikte ik .15 en mengde het met de ventilators van het lankisgebouw. Ik kan de blik bereiken die ik met hun zwepen heb gewild. Zij hebben een steen ook eruit zien.

—— jeany SAM

Ik ben een zweeptechnologie & heb ik net tot de c-krullen opdracht gegeven omdat ik tot de krul van D opdracht had gegeven en zo gelukkig met hen geweest. Ik zou zeggen dat deze zwepen met sommige zeer hoge eindmerken hoogst vergelijkbaar zijn. De krul houdt goed, zijn zij steen en zij zijn zwart. Wens kwamen zij in dienbladen met enkel één lengte in plaats van

—— Kaila Boston

Deze zwepen zijn werkelijk vrij mooi. Ik heb vele nieuwe merken onlangs uitgeprobeerd, en dit is veruit één van mijn favorieten. Zij zijn tegelijkertijd uiterst zacht maar firma. Zij kijken super steenzwarte op mijn cliënten en ik geef een mooie veervormige structuur beïnvloed.

—— Stephanie Rodis

Gehouden van hen. Zo het natuurlijke kijken.

—— Rhonda

Het verbazen!! Gebruik om mijn zwepen gedaan professioneel te krijgen maar ik dacht ik zou proberen om hen zelf te doen en zij mooi!!! bleken! Vereist heel wat geduld maar goed met een waarde van het voor de prijs.

—— kenzie

Ik ben online Chatten Nu

Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.
Bedrijfvooruitzichten Onze arbeiders Onze arbeiders Onze arbeiders Onze verkoper Onze verkoper Onze verkoper

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Queencymeisje
Aantal werknemers : 20~30
Jaarlijkse omzet : 500-600
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 40% - 50%
 
De Kunsten & de Ambachtenco. van Qingdaolashbeauty, Ltd is één van professionele leveranciers van faulsewimper in China, omvat onze producten wimperuitbreidingen, wimperlijm, pincet, oogflarden en allerlei toebehoren.
 
wij hebben onze eigen fabrieken die in Qingdao, het grootste valse gebied van de wimperproductie in China worden gevestigd, dat producten voor vele hoogste wimpermerken in de wereld produceert. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden en bieden de privé-etiket verpakkende diensten aan. Wij hebben ons eigen professioneel ontwerpteam. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of strevend naar nieuw ontwerp, te voelen gelieve vrij om ons contact onze verkoopafdeling om meer informatie te krijgen.
 
Onze kwaliteitscontroleafdeling controleert de wimpers één voor één om ervoor te zorgen zij kunnen in dozen na desinfectie door ultraviolet licht worden ingepakt dan gekwalificeerd zijn.
 
 
wij verheugen ons op firendly het ontwikkelen van samenwerking op lange termijn met vrienden wereldwijd.
 
als u van onze producten houdt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren whatsapp+8615064882753
 
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.
 
Contactgegevens
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Fiona Ma

Tel.: 86--18660205139

Fax: 86--15064882753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)