Nr 881 Road van Chongqing Zhong, Licang-District, Qingdao China
Thuis

Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit 3D Wimperuitbreidingen voor verkoop
Houd van hun zwepen ik meer orderin zal zijn. Ontving mijn zwepen in de post in vijf dagen. Hun product is verbazend, gebruik ik .15 op meerderheid van cliënten. Met deze blik gebruikte ik .15 en mengde het met de ventilators van het lankisgebouw. Ik kan de blik bereiken die ik met hun zwepen heb gewild. Zij hebben een steen ook eruit zien.

—— jeany SAM

Ik ben een zweeptechnologie & heb ik net tot de c-krullen opdracht gegeven omdat ik tot de krul van D opdracht had gegeven en zo gelukkig met hen geweest. Ik zou zeggen dat deze zwepen met sommige zeer hoge eindmerken hoogst vergelijkbaar zijn. De krul houdt goed, zijn zij steen en zij zijn zwart. Wens kwamen zij in dienbladen met enkel één lengte in plaats van

—— Kaila Boston

Deze zwepen zijn werkelijk vrij mooi. Ik heb vele nieuwe merken onlangs uitgeprobeerd, en dit is veruit één van mijn favorieten. Zij zijn tegelijkertijd uiterst zacht maar firma. Zij kijken super steenzwarte op mijn cliënten en ik geef een mooie veervormige structuur beïnvloed.

—— Stephanie Rodis

Gehouden van hen. Zo het natuurlijke kijken.

—— Rhonda

Het verbazen!! Gebruik om mijn zwepen gedaan professioneel te krijgen maar ik dacht ik zou proberen om hen zelf te doen en zij mooi!!! bleken! Vereist heel wat geduld maar goed met een waarde van het voor de prijs.

—— kenzie

Ik ben online Chatten Nu
1 2
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

 • lopende band

  Wij zijn een professionele valse manufactory wimper. Nu hebben wij ons geleidelijk aan om een concurrerende exporteur van valse wimperproducten uitgebreid te worden.

  Met onze ontwikkeling, nu hebben wij een aantal aangesloten bedrijven die ons van punten overzee op de markt te brengen voorzien. Ons ervaren arbeiders en uitstekend beheersteam heeft een strikt van de kwaliteitssupervisie en inspectie systeem uitgevoerd, om producten te verzekeren voldoe aan internationale normen en de orden worden geleverd binnen de bepaalde termijnen.

  Onze producten hebben van een grote reputatie voor hun goede kwaliteit, concurrerende prijzen en snelle verzending in internationale markt genoten. Weldra, zien wij oprecht met klanten meer overzee samen te werken die ernaar uit op wederzijdse voordelen worden gebaseerd.

   

   

   

  Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Wij verlenen ook de OEM/ODM dienst. 

   

  Onze OEM/ODM-klanten zijn overal de het overzees, de Grootwinkelbedrijflevering, de Importeur, en dienst van de bandagent. 

   

  Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

 • R & D

  wij bezitten de professionele R&D-afdeling.

   

  Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Contactgegevens
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Fiona Ma

Tel.: 86--18660205139

Fax: 86--15064882753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)