Nr 881 Road van Chongqing Zhong, Licang-District, Qingdao China
Thuis

Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Houd van hun zwepen ik meer orderin zal zijn. Ontving mijn zwepen in de post in vijf dagen. Hun product is verbazend, gebruik ik .15 op meerderheid van cliënten. Met deze blik gebruikte ik .15 en mengde het met de ventilators van het lankisgebouw. Ik kan de blik bereiken die ik met hun zwepen heb gewild. Zij hebben een steen ook eruit zien.

—— jeany SAM

Ik ben een zweeptechnologie & heb ik net tot de c-krullen opdracht gegeven omdat ik tot de krul van D opdracht had gegeven en zo gelukkig met hen geweest. Ik zou zeggen dat deze zwepen met sommige zeer hoge eindmerken hoogst vergelijkbaar zijn. De krul houdt goed, zijn zij steen en zij zijn zwart. Wens kwamen zij in dienbladen met enkel één lengte in plaats van

—— Kaila Boston

Deze zwepen zijn werkelijk vrij mooi. Ik heb vele nieuwe merken onlangs uitgeprobeerd, en dit is veruit één van mijn favorieten. Zij zijn tegelijkertijd uiterst zacht maar firma. Zij kijken super steenzwarte op mijn cliënten en ik geef een mooie veervormige structuur beïnvloed.

—— Stephanie Rodis

Gehouden van hen. Zo het natuurlijke kijken.

—— Rhonda

Het verbazen!! Gebruik om mijn zwepen gedaan professioneel te krijgen maar ik dacht ik zou proberen om hen zelf te doen en zij mooi!!! bleken! Vereist heel wat geduld maar goed met een waarde van het voor de prijs.

—— kenzie

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

wij bezitten de professionele kwaliteitsafdeling, zullen ervoor zorgen elke product beste kwaliteit aan elke koper. 

 

Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Certificaten
 • Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

  Standaard:MA

  Aantal:HZ20182197

  Uitgiftedatum:2018-04-23

  Vervaldatum:2028-04-26

  Scope / Range:Cosmetics

  Uitgegeven door:Guangzhou Testing Center

Contactgegevens
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Fiona Ma

Tel.: 86--18660205139

Fax: 86--15064882753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)