Nr 881 Road van Chongqing Zhong, Licang-District, Qingdao China
Van goede kwaliteit 3D Wimperuitbreidingen voor verkoop
Houd van hun zwepen ik meer orderin zal zijn. Ontving mijn zwepen in de post in vijf dagen. Hun product is verbazend, gebruik ik .15 op meerderheid van cliënten. Met deze blik gebruikte ik .15 en mengde het met de ventilators van het lankisgebouw. Ik kan de blik bereiken die ik met hun zwepen heb gewild. Zij hebben een steen ook eruit zien.

—— jeany SAM

Ik ben een zweeptechnologie & heb ik net tot de c-krullen opdracht gegeven omdat ik tot de krul van D opdracht had gegeven en zo gelukkig met hen geweest. Ik zou zeggen dat deze zwepen met sommige zeer hoge eindmerken hoogst vergelijkbaar zijn. De krul houdt goed, zijn zij steen en zij zijn zwart. Wens kwamen zij in dienbladen met enkel één lengte in plaats van

—— Kaila Boston

Deze zwepen zijn werkelijk vrij mooi. Ik heb vele nieuwe merken onlangs uitgeprobeerd, en dit is veruit één van mijn favorieten. Zij zijn tegelijkertijd uiterst zacht maar firma. Zij kijken super steenzwarte op mijn cliënten en ik geef een mooie veervormige structuur beïnvloed.

—— Stephanie Rodis

Gehouden van hen. Zo het natuurlijke kijken.

—— Rhonda

Het verbazen!! Gebruik om mijn zwepen gedaan professioneel te krijgen maar ik dacht ik zou proberen om hen zelf te doen en zij mooi!!! bleken! Vereist heel wat geduld maar goed met een waarde van het voor de prijs.

—— kenzie

Ik ben online Chatten Nu

Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd. Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.
Bedrijfvooruitzichten Onze arbeiders Onze arbeiders Onze arbeiders Onze verkoper Onze verkoper Onze verkoper

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Queencymeisje
Aantal werknemers : 20~30
Jaarlijkse omzet : 500-600
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 40% - 50%

wij zijn een professionele vervaardiging van het veroorzaken van, het verkopen van en het uitwisselen van verscheidenheid van wimpers. het productieteam en het beheersteam heeft de ervaring van meer dan tien jaar in dit gebied.

 

Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden en bieden de privé-etiket verpakkende diensten aan. Wij hebben ons eigen professioneel ontwerpteam. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of strevend naar nieuw ontwerp, te voelen gelieve vrij om ons contact onze verkoopafdeling om meer informatie te krijgen.

 

Onze IN HET GROOT klanten: de kleine eigenaar van de winkelopslag, B2B-de groothandelaarsklanten, en andere mensen willen hun zaken voor de kleine hoeveelheid beginnen. Bied onze momenteel Neutrale Engelse Pakketproducten aan.

Contactgegevens
Qingdao Jasmine International Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Fiona Ma

Tel.: 86--17762000102

Fax: 86--15064882753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)